Klar for egen leilighet?

Lengter du etter en egen leilighet der du kan invitere venner til en god prat og et kilo smågodt, uten å tenke på at de gamle skal brase inn og fortelle utgåtte vitser om igjen? Gjerne en leilighet der møbler, innredninger og utstyr er fra kolleksjonen i siste IKEA-katalog, alt levert og ferdig montert av IKEA Forus? Da kan du nå via skjemaet nedenfor be om brosjyre og prisliste for siste byggetrinn på Valahaug i Randaberg – salget er i gang!

Velger du en av disse leilighetene får du også hvitevarer og TV, men det kanskje beste av alt: Du kan flytte inn i løpet av sommeren 2019! Vi er nemlig allerede i gang med byggingen av de 18 leilighetene i dette trinnet. Her er det bare litt som gjenstår før du kan pakke toalettveska!

Størrelsene er fra 46 til 71 m², og du kan få et eller to soverom. Pris fra kr. 2.150.000 til 3.690.000. Ta kontakt med Roy Klungtvedt på 971 63 999, eventuelt meld din interesse hvis du ønsker vi skal ringe deg. Skulle du på et senere tidspunkt ønske å bli fjernet fra listen, kontakt roy@ineoeiendom.no.

Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

Prospekt