Klar for egen kåk og innflyttingsfest med tre-retters?

Melder du din interesse for de innflyttingsklare leilighetene i trinn 4, så kan du vinne en helaften for 6 med mesterkokk Karl-Erik Pallesen, førsteklasses mat og godsaker i glasset.

Du trenger ikke kjøpe leilighet for å bli med i trekningen, det er nok at du melder interesse innen 4. august.

Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis

Spre gjerne det gode budskap på vår Facebook-side gjennom å tagge og invitere 5 Facebook-venner til fest i vår ferdig innredede visningsleilighet. Og du, ta høyde for at vi muligens stikker innom for å forevige festen din.

Størrelsen på de 18 nye innflyttingsklare leilighetene i «Det unge bygget» på Valahaug er fra 45 til 71 m². Løsningene er spesielt utviklet med tanke på førstegangskjøpere, både single og par. Pris fra kr. 2.150.000 til 3.690.000. Vi sender deg prospekt og prisliste etter du har meldt din interesse.


Like ved sentrum

Valahaug ligger et bittelite stykke utenfor sentrum, på veien mot Bø og havet. Kanskje også med kort vei hjem te na mor? I bakken ned fra Valahaug, der skogen ligger grønn og frodig, bygges disse leilighetene i skjønn forening med naturen. Åpent, luftig og grønt er stikkordene som beskriver dette området – dog bare fem minutter til fots unna sentrum i Randaberg.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med Carina Kaldheim på 913 30 033, eventuelt meld din interesse hvis du ønsker vi skal ringe deg. Skulle du på et senere tidspunkt ønske å bli fjernet fra listen, kontakt roy@ineoeiendom.no.