Meld interesse for innflyttingsklar leilighet til den som tømmer kjøleskapet ditt!

Gjør du det før 4. august, så er du med i trekning om en helaften for 6 med mesterkokk Karl-Erik Pallesen, tre-retters og godsaker i glasset.

Dere trenger ikke kjøpe leilighet for å bli med i trekningen, det er nok at dere melder interesse. Spre gjerne det gode budskap på vår FB-side gjennom å tagge og invitere 5 FB-venner til middagsselskap!

Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

Og du, ta høyde for at vi muligens stikker innom for å forevige festen din.

Størrelsen på de 18 nye innflyttingsklare leilighetene i «Det unge bygget» på Valahaug er fra 45 til 71 m². Løsningene er spesielt utviklet med tanke på førstegangskjøpere, både single og par. Pris fra kr. 2.150.000 til 3.690.000. Meld interesse, så sender vi dere prospekt og prisliste!


Like ved sentrum

Valahaug ligger et bittelite stykke utenfor sentrum, på veien mot Bø og havet. Kanskje også med kort vei hjem te na mor? I bakken ned fra Valahaug, der skogen ligger grønn og frodig, bygges disse leilighetene i skjønn forening med naturen. Åpent, luftig og grønt er stikkordene som beskriver dette området – dog bare fem minutter til fots unna sentrum i Randaberg.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med Carina Kaldheim på 913 30 033, eventuelt meld din interesse hvis du ønsker vi skal ringe deg. Skulle du på et senere tidspunkt ønske å bli fjernet fra listen, kontakt roy@ineoeiendom.no.