Gode leiligheter

Moderne fasader

Valahaug får fire leilighetsbygg. Særdeles luftig mot det åpne landskap, solrikt og landlig.

Fasadene får elegante plater som forsiktig reflekterer lyset. Platene har en overflate som bryter lyset forskjellig, noe som igjen skaper flott liv i bygningskroppen. Hvert bygg får litt forskjellig farge, slik
at de fremstår som individuelle og personlige.

I Valahaug vil utsikten over frodig natur, marker, havet og horisonten bli spektakulær for de aller fleste. Felles er uansett nærhet til natur og kort vei til havet. Årstidene vil farge utsikten, og de store glassflatene vil slippe inn lyset. Det flate landskapet gjør at man ser langt og mye.

Lunt ute og inne

De fleste leilighetene får romslige balkonger med store foldedører, således kan man skjermes for været om man vil, og bruke balkongen absolutt hele året. Foldedørene er solide og moderne, og kan åpnes helt opp om ønskelig. I disse leilighetene blir
balkongen en luftig og elegant forlengelse av stuen.

Interiørene i Valahaug blir luftige og elegante. Flotte balkonger, mye glassflater og moderne løsninger gjør leilighetene lyse og trivelige. De åpne stue- og kjøkkenløsningene utnytter plassen maksimalt, og skaper hyggelige oppholdssoner. Gjennomtenkte planløsninger gjør leilighetene funksjonelle, enten de er store eller mindre. Eikeparkett med gråhvitt touch, varme i baderomsgulv, Smarthus, sportsbod, heis og lukket parkering i underetasje er bare noe av det du får på Valahaug.

 


 

Generøse kjøkkenløsninger fra Norema

Vi har valgt Norema som vår kjøkkenleverandør på Valahaug. Sammen har vi valgt modellen Format Hvit som standard, en kjøkkenklassiker i moderne design. Frontene har ramtre og slett fylling, en elegant kombinasjon av tradisjonell kjøkkendesign og en moderne touch. Formatserien byr på en stil som er nett diskret, landlig og litt shakeraktig.

Vi har vektlagt både størrelse og detaljnivå på våre kjøkkenløsninger i dette boligprosjektet. Det er lagt inn flere valgmuligheter, og flotte detaljer som demping på skuffer og skap som standard. Du kan velge mellom 24 forskjellige fronter til kjøkkenet ditt, dvs. du kan velge helt slette dører, du kan ha håndtaksløse, eller fronter med mer farge og mønster. I tillegg kan du velge mellom flere benkeplater. Ta gjerne kontakt med Norema, så viser de deg rundt i sin nye butikk på Forus, hvor stort sett alle typer er utstilt.

Kjøkkenløsninger vist på disse oppslagene er ikke kjøkken­løsningene som leveres i Valahaug. Dette er kun illustrasjons­bilder for å illustrere et Norema­kjøkken med fronter som kan velges­. Hvitevarer inngår ikke i leveransen. Nøy­aktige kjøkken­tegninger får du av megler.