Er du ung og lovende? Vi har tro på deg!

Vi i Ineo Eiendom ønsker å gi deg som førstegangskjøper et ekstra godt tilbud. Vi har valgt ut 3 leiligheter som passer bra for deg som skal kjøpe din første bolig. For at vi skal kunne trekke ut 3 heldige vinnere, ber vi deg fylle ut informasjonen nedenfor. Når søknadsfristen er gått ut, vil vi trekke 3 heldige vinnere som får kjøpe leilighet med en rabatt på hele 100.000,–. Alle leilighetene er finansiert av Husbanken med veldig fordelaktige betingelser, som sikrer deg lave bokostnader.

Vårt regnestykke er basert på følgende: 75% av kjøpesummen er finansiert i Husbanken med 8 år avdragsfrihet. 10% av kjøpesummen er finansiert i Sparebank 1 SR-Bank med nedbetalingstid på 30 år. 15% er oppspart egenkapital. Ved inngåelse av kontrakt betales 10% av kjøpesummen, som en forskuddsbetaling. De siste 5% av egenkapitalen betales ved overtakelse. Hvis du har for lite egenkapital, kan du også søke Randaberg Kommune om startlån. Dette gjøres på deres hjemmesider.

Leilighetene har gode planløsninger og høy standard. Her er det parkett på gulv, Fliser på bad, kjøkken og baderomsmøbler fra Norema og mye mye mer. Det er også inkludert parkeringsplass i underetasjen og bod i tilknytning til denne. Alle som kjøper leilighet i trinn 3 får montert lader til EL bil på sin parkeringsplass, samt sin helt egen El sykkel. Da bruker du bare 3 minutter til Randaberg sentrum.

Søknadsfristen er nå utløpt. Vi går gjennom alle søknader før vi trekker ut vinnerne. Lurer du på noe, er vi å treffe på telefon 971 63 999.
Innflytting er estimert til sommeren 2019.

Når du fyller ut søknadskjemaet vil du også bli lagt til vårt nyhetsbrev slik at vi kan holde deg oppdatert når det skjer noe nytt og spennende i Valahaug. Skulle du endre mening kan du melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke avmeld i nyhetsbrevet eller ta kontakt med roy.klungtvedt@ineoeiendom.no.

Er du i fast jobb?

Boliger